EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

Szántás az OPaLL-Agri félig függesztett ekével

 

Hazánkban kialakításánál fogva az Orion 180 eke a megfelelőbb választás. A 180-as szám a gerendelyre utal, ami a piacon az egyik legnagyobb: 180x180x10mm méretű! Az eke elérhető 5 – 9 vasú kivitelben. Érdekesség, hogy a toldás úgy van kialakítva az Orion ekén, hogy 6 vasú kivitel felett egyesével szerelt. Tehát a 9 vasú kivitel például 6+1+1+1 kivitelű, amely a munkagép kihasználhatóságát jelentősen megnöveli.

szántás eke

Orion félig függesztett eke

szántás eke

Orion félig függesztett eke

félig függesztett eke

Orion félig függesztett eke

 

Az Orion különböző kormánylemezekkel szerelhető, amelyek közül a réselt kivitel a legelterjedtebb. Gyakorlatilag a homokos talajok kivételével mindenhol optimálisan alkalmazható, könnyű húzású kialakítás a réselt kormánylemez. A réselt kormánylemez használatával energiát spórolunk szántás közben, míg a felszín egyenletesebb kialakítású lesz.

Az egyszerűen állítható előhántókkal az Orion félig függesztett eke a nagy mennyiségű kukorica szármaradványt is gond nélkül aláfordítja, így a szántás probléma mentessé tehető. A 82 cm vázmagasság és az 1 méteres ekefej osztás megfelelő átömlési keresztmetszetet garantál még nagy mennyiségű szármaradvány esetén is.

vontatott szántáselmunkáló

Vontatott szántáselmunkáló

függesztett szántáselmunkáló fotó

Függesztett késes elmunkáló

orion 180 eke fotó

Orion eke

 

Az opciók széles tárházában meg kell még említeni a ráépíthető vagy vontatott kivitelű szántáselmunkálót. A ráépíthető késes kivitel a könnyű súlya ellenére igen hatékonyan töri a hantokat. A kések intenzitása akár menet közben is állítható. A vontatott kivitelű hengeres elmunkáló a legkötöttebb területeken is kitűnő elmunkálás végez. A vontatott henger alaphelyzetben duplasoros, 700 mm átmérőjű kialakítás, amely bővíthető még egy sor öntvény hengerrel. A vontatott kivitelnél a keret úgy van megoldva, hogy traktor 3-pont függesztéssel szállítható, így könnyen megoldható a táblára történő kijuttatás.


Nézze meg a gépről készült videót:
Érdekli a cikkben szereplő munkagép?
Nézze meg itt az adatait:


MUNKAGÉP MEGTEKINTÉSE


Megtetszett ez a munkagép?
Kérjen róla árajánlatott itt és most:


AJÁNLATKÉRÉS

szántás, opallagri, opall agri, eke, váltvaforgató, eke, féligfüggesztett eke, vontatott eke, opallagriorion, orion180, 180,


VISSZA A HÍREKHEZ