EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

Hogyan vált be a Sokoro Set 50 tárcsa a gazdánál?

Kérték, leszállítottuk, beüzemeltük, kipróbáltuk. Majd megkérdeztük a gazdát, mi a véleménye a Sokoro SET 50 tárcsa által végzett munkáról?! A videóból kiderül, nézzétek végig ti is. 
 

A Sokoro tárcsáról röviden:

A hagyományos talajmegmunkálás speciális eszközei a SET-GM típusú függesztett és félig függesztett egyenes tárcsák. Ideális és egyben nélkülözhetetlen tarlóhántáshoz, aratás utáni munkálatokhoz, szármaradványok talajba forgatásához, de egyaránt használható műveletlen területek gyomtalanítására, egyenetlen felszínek egyengetésére. A szármaradványokat intenzíven és egyenletesen aprítja és forgatja be. A nagy munkasebességnek köszönhetően alkalmas nagy területek megmunkálására. A tárcsalevelek egyenként rugóztatottak, ezáltal a talaj egyenetlenségeit követik, valamint a gumirugós elemek a kövek ellen is védelmet nyújtanak. A tárcsatagok gondozásmentes csapággyal vannak ellátva, megkönnyítve így a gép üzemeltetését. Az egyenletes mélységtartásért és mélységállításért a tárcsasorok után elhelyezkedő lezáró henger felel, melynek kiváló a rögtörő hatása és a tömörítő képessége.

Érdekel téged is egy Sokoro tárcsa? Itt tudsz válogatni a lehetőségek közül, ahhoz mérten, hogy mekkora a gazdságod és az erőgéped:
megnézem a tárcsa kinálatot

 


Nézze meg a gépről készült videót:
Érdekli a cikkben szereplő munkagép?
Nézze meg itt az adatait:


MUNKAGÉP MEGTEKINTÉSE


Megtetszett ez a munkagép?
Kérjen róla árajánlatott itt és most:


AJÁNLATKÉRÉS

Sokoro tárcsa


VISSZA A HÍREKHEZ