EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

 

Sorközművelő kultivátor Franciaországból: Quivogne MaxiPlant

 

Cégünk sorközművelő kultivátor családja kettő fő csoportra bontható. A hazánkban ismert és több gazdaságban már használt típus a MaxiPlant, amely 4 – 8 soros kukorica, és 5 – 12 soros cukorrépa kivitelben kerül a partnereinkhez. Az ennél erősebb típus a MaxiPlant GC egy igen robusztus, duplavázas kialakítású sorközművelő, amely a nagygazdaságok részére kínál tökéletes megoldást 8 és 12 soros kivitelben akár kukorica sortávra is.

A MaxiPlant alapfelszereltségéhez kukorica kivitelben kocsinként 5, míg cukorrépa kivitelben 3 rugós kapa tartozik. A rugós kapák 32×12 mm-es erősségűek és 70 vagy 105 mm-es lúdtalp kapával vannak ellátva. Igény esetén elérhető természetesen a segédrugós kivitel is. A segédrugós kapakialakítás előnye leginkább a kötött talajokon jön elő, ahol az erősebb igénybevétel robusztusabb kialakítást kíván.

Rugófeszítésű sorvezető tárcsák

quivogne maxiplant sorközművelő  kultivátor

quivogne maxiplant sorközművelő  sorközművelő

Segédrugós kapák

quivogne maxiplant sorközművelő kultivátor

Kompakt műtrágya tartállyal is

 

 

A sorközművelő kocsik alapfelszereltségéhez tartozik a kiemelhető sorvédő tárcsa és a művelési mélység tartására szolgáló Farmflex támasztókerék, amely 300 mm átmérőjű és 100 mm széles öntisztuló kerék. Az öntisztuló gumikerék előnye a tavaszi csapadékosabb időjárásban elvitathatatlan.

A MaxiPlant már alapkivitelben is igen robusztus, 120×120 mm-es vázzal és 700 mm vázmagassággal rendelkezik. A GC típus ennél még erősebb duplavázas, 100×100 mm-es főtartókkal rendelkezi, így alkalmas a legnagyobb gazdaságok számára is, akár 12 soros kivitelben a kukorica és napraforgó sorközművelésére.

Az alapfelszereltséghez tartozó sorvezető tárcsák rugós feszítésűek, igény esetén könnyen kikapcsolhatók.

quivogne maxiplant sorközművelő kultivátor

Pneumatikus magtovábbítás az összes sorba

quivogne maxiplant sorközművelő kultivátor

Soronként 2 db műtrágya kivezetés

 

A MaxiPlant kultivátor a tavalyi évtől felszerelhető a piacon kiemelkedő tulajdonsággal rendelkező 1000 literes, pneumatikus vagy mechanikus elosztású műtrágya tartállyal. Az elektromos adagolóval rendelkező műtrágya tartály különlegessége, hogy egy elosztó kúpból mindegyik sorhoz levegő továbbítja a műtrágya szemcséket. Soronként 2 db gégecső osztja el a műtrágyát a szélső kapák mögé.

12-soros quivogne maxiplant sorközművelő  kultivátor

12-soros kultivátor

quivogne maxiplant sorközművelő kultivátor

6 soros sorközművelő

műtrágya tartáy quivogne maxiplant sorközművelő

műtrágya tartáy


Nézze meg a gépről készült videót:
Érdekli a cikkben szereplő munkagép?
Nézze meg itt az adatait:


MUNKAGÉP MEGTEKINTÉSE


Megtetszett ez a munkagép?
Kérjen róla árajánlatott itt és most:


AJÁNLATKÉRÉS

Quivogne, MaxiPlant, Sorközmüvelö, kultivátor, EAgro Kft, sorközkultivátor, sorművelő,


VISSZA A HÍREKHEZ