EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

EAgro Kft

Partnereink

 

Hirdessen és adjon el könnyedén, vagy kérjen egyszerre többszáz kereskedőtől árajánlatot igényére.

Mezőgazdasági munkagépek, erőgépek, alkatrészek, kiegészítők, opcionális eszközök sokasága egy helyen.
Ezt nyújtja Önnek az Agro-Portál!

Használja Ön is ingyenesen ITT 

                                                                                                                                                                                                                                              

HELTI Fémipari és Kereskedelmi Kft. 1996-ban alakult. 100%-ban magyar magántulajdonban lévő cég.

Fő tevékenységi körünk mezőgazdasági gépek, és alkatrészek gyártása.
Egy hektár szabad és 2000 m2 fedett területen végezzük a gyártási folyamatokat.

Termékeink:

Ágyeke, Garami és Spertberg Váltvaforgató eke, Plutó és SPB titán Z , Erdőszántó eke, Altalajlazító,2 késestől 7 késesig Kombinátor,Sorközművelő Kultivátor, vontatott középnehét , nehéz , és Triton Tárcsa, Talajelmunkálók: rögtörők és fésűs talajelmunkálók

 

 

 

Szolgáltatás és minőség 65 éve

A QUIVOGNE csoport magas értékű és innovatív mezőgazdasági munkagépek gyártója.

A gépkínálat magában foglal speciális és univerzális munkagépeket a talajművelés, vetés és növényvédelem területéről. A QUIVOGNE termékek között mind a kis- és közepes magángazdaságok, mind a legnagyobb agrárholdingok megtalálhatják a részükre legjobb műszaki megoldást.

Történet

A Louis (1926-2013) és Gaston testvérek 1946-ban alapították a QUIVOGNE-t a franciaországi Polaincourt-ban, hogy mezőgazdasági gépeket javítsanak. A javítást 10 év után bővítették ki és elkezdték a saját QUIVOGNE munkagépek gyártását.

1970-ben megkezdődött a második üzemben, a szintén Franciaországban található Jussey településen is a termelés. Az 1990-es évben pedig a QUIVOGNE megalapította első leányvállalatát az angliai Ipswich-ben, a QUIVOGNE UK-t.

2010-ben megalakult Bécsben a QUIVOGNE CEE, amely leányvállalat a kelet-közép európai régió kiszolgálását látja el, többek között magyar szakemberrel.

Jelenleg

Napjainkban a QUIVOGNE munkagépek gyártása Franciaországban, Polaincourt-ban és Jussey-ben történik, mintegy 61.000 m2 területen, 200 munkatárs közreműködésével.

 

VAgro Mezőgazdasági Gépgyártó és Kereskedelmi Kft.

Cégünk környei székhellyel-telephellyel működő vállalkozás. Fő célkitűzésünk, hogy elérhető áron gyártsunk minőségi munkagépeket gazda partnereink számára, maximális elégedettségük mellett. Ezt elsősorban több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereinkkel, minőségi alapanyag felhasználással, a gyártás során biztosított folyamatos minőségellenőrzéssel, valamint a vásárlóinkkal- gazda partnereinkkel történő folyamatos kapcsolattartással, felhasználói tapasztalataik értékelésével érjük el.

Gyártott munkagépeink minden típusa rendelkezik hazánkban és az EU-ban történő forgalomba hozatalhoz kötelező CE-minősítéssel, EK-megfelelősségi- minőségi bizonyítvánnyal, mely Ügyfeleink részére is biztonságot jelent, hogy munkagépeink megfelelnek a jogszabályi követelményeknek.

Gyártott termékeink:

Függesztett és vontatott V-tárcsák, Kombinátorok, Ásóboronák, Sorközművelő kultivátorok, Szántóföldi kultivátorok (grubberek), Talajsimítók, Cambridge-Crosskill- hengerek, Talajlazítók, Fogasok, Gabonakanalak, trágyavillák, Vonó-toló-hóhúzó lapok, Kombájn adapterszállító kocsik gyártása, forgalmazása.

 

Társaságunk a több, mint 60 éves múltra visszatekintő 100%-os magyar tulajdonban lévő SOKORÓ Ipari és Kereskedelmi Kft. Észak-Nyugat Magyarország dinamikusan fejlődő  régiójában érhető el. Nem számítva a közeli városok (Pápa - Győr - Csorna) munkaerő piaci helyzetét - a Sokoró Kft a környező térség egyetlen, jelentős létszámot foglalkoztató vállalkozása.

TERMÉKEK: MTZ traktor mellső függesztések , csillagkerekes rendsodrók, gyomfésűk ,vagy fésűsboronák, Cambridge hengerek , magágy előkészítők, simítók szántáselmunkálók, tolólapok vonólapok, talajlazító, rövidtárcsa , tárcsásborona, szántóföldi kultivátor grubber, szárzúzó, kazán.

 

 

Kertitox Permetezőgépek 

A Farmgép Fejlesztő és Gépgyártó KFT 1991-ben alakult,
100%-ban magyar tulajdon!
Székhelye: Debrecen

 

 

Folyamatos feltöltés alatt ! 

 

Lépjen velem kapcsolatba, kérjen árajánlatot

A híváshoz kattintson a telefonra, a levélküldéshez pedig a boritékra.


+36-70/657-7900 | info@eagrokft.hu