EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

Az EAgro Kft YouTube csatornájának nézettségből tisztán és egyértelűen derül ki, minket a talajművelő eszközök közül, még mindíg az eke érdekel a legjobban, hiszen azok a videók ahol ekék szerepeltetése zajlik, messze a legnagyobb figyelmet kapják. 

Te, hogy vagy ezzel?

A Helti Spb Titan Z eke, egy Magyar fejlesztés, Magyarországon gyártott, váltvaforgató eke. A Magyar talaj körülmények között igazán széles spektrumban megállja a helyét, 2-3-4-5 fejes függesztett kivitelben elérhetőek.

Tele IH kormánylemezzel és két féle réselt kormánylemezzel.

150x100-as fővázzal, 85 cm-es magassággal, normál és erősített kivitelben. 

Alapfelszereltségben 105 cm-es ekefej osztással érkezik, beforgatólemezzel, kormánylemez toldattal, és szállító átbillenő gumi támkerékkel.

Opcióban a leggyakrabban előhántót - amivel igazán nagy szármaradvány, kukorica, napraforgó, zöldítés, is tökéletesen leforgatható - és szántáselmunkálót kértek hozzá legszívesebben, mellyel még szebb a szántáskép, de gyakori a réselt kormánylemez és a barázda vágó csoroszja is, hogy tökéletes legyen a szántás.

Nézzük bővebben mit tud...

Az SPB TITAN-Z váltvaforgató eke igen széles körben használható, a közép kötött talajoktól a legkötöttebb talajokig! A gép hárompont függesztőszerkezetétől a kerékszerkezetéig elsőosztályú anyagokból épül fel, garantálva a termék minőségét. Önsúlya a gép kategóriájában kiváló.
Az SPB TITAN-Z előhántolóval is szerelhető változat. Előhántolóval a gép maximális sikerrel alkalmazható a legnagyobb szármaradványokat tartalmazó területeken. Használata további előnyt élvez a nedvesebb talajok művelésénél.

A beállítása igen egyszerű, az első ekefej fogásszélességét a paralelogramma közepén található orsóval, míg az ekefejek munkaszögét a hátsó orsóval állíthatjuk. Az ekefejek fogásszélességét átcsavarozással módosíthatjuk.
A kerék a munkamélység állítására és a váltvaforgató eke szállítására is alkalmas! A két üzemhelyzet közötti átszerelés igen könnyen lehetséges. Egy függőcsap áthelyezésével és a kerékszár oldalirányú elfordításával állítható át, és mindehhez nem szükséges a kerék megemelése sem! Széles kerékkel szerelt, csökkentve a kerék túlzott süllyedésének mértékét.

 

 


Nézze meg a gépről készült videót:
Érdekli a cikkben szereplő munkagép?
Nézze meg itt az adatait:


MUNKAGÉP MEGTEKINTÉSE


Megtetszett ez a munkagép?
Kérjen róla árajánlatott itt és most:


AJÁNLATKÉRÉS

Helti, eke, titan, titanz, titan z, váltvaforgató, előhántó, ih, ihkormánylemez, tele, kormánylemez, magyar, eke, eagro, eagrokft, szántás, mélyszántás,


VISSZA A HÍREKHEZ