EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

MOBITOX

A megnövekedett termelési igényeket alapul véve, az önjáró MOBITOX csávázógéppel kiváló csávázási teljesítmény érhető el, a vetőmag értékmérő tulajdonságainak megőrzése mellett!

 

 

Teljesítmény: 4 - 20 t/óra

Gyors munkavégzés,
kedvezőbb működési költségek!

A MOBITOX önjáró csávázógép gabonafélék, hüvelyesek, ipari növények és egyéb kultúrák vetőmagjainak nedves csávázására szolgál.
Mobil üzemben a gép önjáró berendezésével előrehaladva a garmadában tárolt gabonát felszedi, csávázza, majd a szállítójárműbe, zsákba juttatja vagy visszarakja a földre. Ennek köszönhetően, időt és energiát spórolhat és könnyedén elérhető az akár 20 tonna/óra csávázási teljesítmény is! (Búzában mérve)

Első lépés
a magasabb termésátlaghoz!

A magcsávázás az első és egyben nélkülözhetetlen lépés a magasabb termésátlagok eléréséhez, jelentősége kiemelkedő az intenzív növénytermesztésben.
PLC vezérléssel a teljes keverési és csávázási folyamat, vegyszeradagolás és a további hozzá kapcsolódó folyamatok nyomon követhetőek, irányíthatóak és automatizálhatók. A centrifugális erő és az intenzív keverés biztosítja a csávázó anyagok leghatékonyabb felhasználását, hatékony és egyöntetű magbevonatolást eredményezve.

Biztos működés!

Speciálisan kialakított csávázóberendezés biztosítja minden egyes mag csávázószerrel történő egyenletes befedését. Szinkronizáló automatika vezérli a mag-, és a vegyszeradagolást, a beállított teljesítményértékeknek megfelelően. A gépnél automatika vezérli a csávázási folyamatot, (az önjárást, felszedést, mag- és vegyszeradagolást).
A gép előrehaladása közben a felhordó elkezdi feltölteni a magtartályt. Amikor a magszint eléri a két első érzékelőt, az automatika beindítja a csávázást (magszórás, vegyszeradagolás, kihordás).

Ha a magszint eléri a felső érzékelőt, az önjárás kikapcsol, a gép álló helyzetben csáváz mindaddig, amíg a magszint a középső érzékelő szintje alá nem süllyed. Ekkor az önjárás ismét bekapcsol.
A csávázás bármelyik feltételnek kimaradása esetén a gép automatikusan kikapcsol, és jelzi az okot.


Nézze meg a gépről készült videót:
Érdekli a cikkben szereplő munkagép?
Nézze meg itt az adatait:

MUNKAGÉP MEGTEKINTÉSE


Megtetszett ez a munkagép?
Kérjen róla árajánlatott itt és most:

AJÁNLATKÉRÉS

kertitox, mobitox, csávázó, eagro, eagrokft, csávázás, cszávázógép, vetőmag, csávázószer,


VISSZA A HÍREKHEZ