EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

Bravo 180 S vezérlő 

 

BRAVO 180S permetezésvezérlő egy teljesen automatikus, átfolyás mérésen és/vagy nyomásmérésen alapuló 1%-os pontosságú kijuttatást szabályzó rendszer.

Üzemközben méri és kijelzi a haladási sebességet, a kijuttatott dózist (l/ha), a teljesített területet, a megtett távolságot a kiszórt mennyiséget , a permetlé tartályban lévő folyadék mennyiségét.

 

Ha ez nem lenne elég, és kipróbálná a GPS alapú sorvezetést, automatikus szakaszolást, most kedvezményesen megrendelheti az akcióban szereplő géphez csomagajánlatban.

A csomag tartalma:
- BRAVO 400SLT Permetezésvezérlő automatika
- Sorvezető funkció
- Automata szakaszolás funkció
- Terület alapú dózis szabályzással
- GPS vevő (ATLAS 300)

 

BRAVO 400 SLT 

A korábban bemutatott 180S permetezésvezérlő alapfunkciói mellett, A BRAVO 400SLT a műholdas antenna kapcsolatnak köszönhetően lehetőség van GPS alapú sorvezetésre, automatikus szakaszolásra, illetve a terület alapú dózis szabályzásra. Mind ezt egy nagy felbontású, színes kijelzőn keresztül vezérelve.

Megjeleníthető GPS adatok: szélesség, hosszúság, magasság, műholdak száma, jelerősségi szint, elérhető DGPS korrekció. Fontos pontok, megállások tárolása, kijelzése és visszanavigálás.

A készülék belső memóriával rendelkezik, a beprogramozott értékeket kiszerelés esetén is megőrzi.

Két kamera bemenettel is rendelkezik, így külön rendelésre egy, vagy két kamera is felszerelhető, így a munkaterület és a permetezés folyamatosan figyelhető, a képek megjeleníthetők a teljes képernyőn, vagy kisebb méretben is. 5,7”-os kijelző, 2
GB belső memória.

Adatátviteli: 2db USB porton, vagy SD kártyán keresztül

Sorvezetési mód: párhuzamos, görbevonalú illetve körvonalas.
Sorbeállítási funkció. Terület és rész területmérési funkció. Jelzőhang rossz iránytartás esetén.
Nappali és éjszakai üzemmód.

A kezelt terület adatainak teljes körű kijelzése, beleértve a kezdő és végső pozíciót, valamint a munkajelentést (kezelt terület, átfedett terület, kezeletlen terület, a művelt tábla kerülete és teljes területe.

 


Nézze meg a gépről készült videót:kertitox, BRAVO, 180, Bravo180, Bravo400, permetezés, permetező, vezérlő, autómatika, ARAG180, Arag,


VISSZA A HÍREKHEZ