EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

Rövidtárcsa nagy átömlési keresztmetszettel: Diskator610!  

A Quivogne ajánlata a tárcsás tarlóhántásra és ápolásra a Diskator 610 rövidtárcsa.  A különleges felépítésű Diskator 610 tárcsa legnagyobb előnye a hatalmas átömlési keresztmetszet és a kitűnő súlyeloszlás. Ezen a kompakt tárcsán a tárcsasorok közötti távolság megközelíti az 1,5 métert, amely megakadályozza, hogy az első sor a másodikra dobálja a szármaradványokat. Ez különösen fontos nagyobb mennyiségű szármaradvány elmunkálása esetén.

Tökéletes felszín a Diskator tárcsa után

Tökéletes felszín a Diskator tárcsa után

Aprómag szórás a tárcsák után, de a henger előtt

Aprómag szórás a tárcsák után, de a henger előtt

Diskator 610/500 aprómagszóróval

Diskator 610/500 aprómagszóróval

 

A Diskator 610 erőteljesen csipkézett, 610 vagy 560 mm átmérőjű tárcsalevelekkel rendelkezik, amely kitűnő aprítást és szármaradvány kezelést biztosít minden tarlómaradvány esetében. A szállítókerék integrált, tárcsa és henger közötti elhelyezése nagy munkatempó esetén is nyugodt, pattogás mentes munkavégzést biztosít.A lezárásról több fajta henger gondoskodhat, közülük az ékgyűrűs henger az, amely hazánkban is a legszélesebb körben alkalmazható.

A rövidtárcsára – és egyéb munkagépre is – elérhető opciós lehetőség a Quivogne PD aprómagszóró.

A QUIVOGNE PD aprómagszórók pneumatikus magtovábbítás elvén dolgoznak. Elérhetők 120/200/300/500 literes magtartállyal. A magtovábbításhoz szükséges ventilátor alaphelyzetben elektromos hajtású, de 6 méter feletti munkaszélességhez ajánlott a hidraulikus kivitelű ventilátor. A 8 vagy 16 magkivezető csővel rendelkező aprómagszóró egyenletesen tudja szétteríteni a vetőmagot. Javasolt az aprómagszóróhoz a sebesség arányos magkijuttatás és a táblavégi fordulás menedzsment. Ezek segítségével minden munkatempó mellett kijuttatható a hektárra beállított magmennyiség, valamint a táblavégi fordulókban a gép automatikus kikapcsolással elkerüli a felesleges szórásokat.

Diskator 610/400 rövidtárcsa

Diskator 610/400 rövidtárcsa

Agresszív csipkézettség a nagy szármaradvány bedolgozására

Agresszív csipkézettség a nagy szármaradvány bedolgozására

Pneumatikus aprómagszóró zöldtrágya magok vetésére

Pneumatikus aprómagszóró zöldtrágya magok vetésére

 

Az univerzális aprómagszóró felszerelhető bármilyen talajmunkagépre, sőt az egyszerűsége miatt gyorsan váltogatható akár géptípusok között is. Fontos, hogy az egyszerűen szerelhető gép, ha nincs használatban, akkor gyorsan levehető a munkagépünkről, hiszen feleslegesen nem kell minden talajmunka során rázkódásoknak és esetleges sérülésveszélynek kitenni.


Nézze meg a gépről készült videót:
Érdekli a cikkben szereplő munkagép?
Nézze meg itt az adatait:


MUNKAGÉP MEGTEKINTÉSE


Megtetszett ez a munkagép?
Kérjen róla árajánlatott itt és most:


AJÁNLATKÉRÉS

quivogne, diskator, diskator610, tárcsa, rövidtárcsa, kompakt tárcsa, tárcsázás, tarlóhántás, gyorstárcsa, egyenestárcsa,


VISSZA A HÍREKHEZ