EAgro Kft. +36-70-65-77-900 2713 Csemő Szent István u. 2/b

HELTI SPB TITÁN-Z 4FV-1050-HT45 váltvaforgató tele kormánylemezes eke

HELTI SPB TITÁN-Z 4FV-1050-HT45 váltvaforgató  tele kormánylemezes  eke az EAgro Kft kínálatában

Leírás, adatok Teljesítmény igény ( Le ) 135-200 munkaszélesség, (cm ) 132-200 Tömeg (Kg) 1320 (Alapfelszereltségel )

Az SPB TITAN-Z váltvaforgató eke igen széles körben használható, a közép kötött talajoktól a legkötöttebb talajokig! A gép hárompont függesztőszerkezetétől a kerékszerkezetéig elsőosztályú anyagokból épül fel, garantálva a termék minőségét. Önsúlya a gép kategóriájában kiváló.
Az SPB TITAN-Z előhántolóval is szerelhető változat. Előhántolóval a gép maximális sikerrel alkalmazható a legnagyobb szármaradványokat tartalmazó területeken. Használata további előnyt élvez a nedvesebb talajok művelésénél.

A beállítása igen egyszerű, az első ekefej fogásszélességét a paralelogramma közepén található orsóval, míg az ekefejek munkaszögét a hátsó orsóval állíthatjuk. Az ekefejek fogásszélességét átcsavarozással módosíthatjuk.
A kerék a munkamélység állítására és a váltvaforgató eke szállítására is alkalmas! A két üzemhelyzet közötti átszerelés igen könnyen lehetséges. Egy függőcsap áthelyezésével és a kerékszár oldalirányú elfordításával állítható át, és mindehhez nem szükséges a kerék megemelése sem! Széles kerékkel szerelt, csökkentve a kerék túlzott süllyedésének mértékét.

Kérhető opciók - Vágótárcsa
- Előhántó pár
- Transzportkerék oldalkerekes szögállítással
- Átfordulós oldalkerék szögállítással
- HELTI SPB TITÁN-Z FÉSŰ A 4FV-1050-HEZ
- Réselt kormánylemez 400 as TITÁN Z ekéhez 1 pár HR 45
- + 1 es toldható - bontható gerendely TIZÁN Z ekéhez
- Réselt kormánylemez 430 as TITÁN Z ekéhez 1 pár HR 55

Videó a munkagépről